Direktlänk till inlägg 16 augusti 2010

Första dagen på jobbet...

Av Kerstin - 16 augusti 2010 21:48

  och jag är tvärtrött ska ni veta! Det går runt runt i huvet och jag fattar inte riktigt att vi är igång igen. Vaknade i morse med att tänka -jag ska ju jobba idag! Började med att komma en kvart försent! Det gjorde inte så mycket för det är ju inga barn på plats ännu...det var riktigt kul att träffa alla igen! Hann med mina båda arbetsplatser faktiskt!

I helgen har vi varit på spårläger Ramos, Hero och jag! Spår och lydnad....det var hiskeligt varmt, så där att man knappt orkade med att förflytta sig mer än två meter i taget! Pust åh stånk!

Lydnaden gick bra där kämpade vi oss igenom och det var kul...men när den spårsäkre Ramos skulle gå sitt spår så tyckte han att det var roligare att jaga möss än att ta upp ngt spår....ja den gossen blir man aldrig klok på... fick ett direktspår lite senare och det tog han direkt! Det var mest för att kolla statusen! 

Det var skönare att ta sig ett bad i värmen...


  

Platsliggningen gick bra dag ett men dag två så reste han sig lite mot slutet...tyckte nog att det var för varmt, hela hunden kokade nästan!


Hero fick ett spår och som avslutning på det så fanns det en härlig bäck att leka i...massor av kottar att jaga! 


Vi bodde ihop med pudeldamen Tessan och hennes matte siv, det vart så mysigt...Ramos och hon kom jättebra överens...bara nosade på varandra för att sedan lägga sig i ett varsitt hörn! Vi hade gått en promenad för att bekanta oss först....  Hero tyckte det var  jättekul att få vara med en brud så han busade mest hela tiden...dels genom att hoppa i sängarna och genom att inbjuda till lek vilket inte gillades av damen!


Ramos håller ett vakande öga på vad lillebror pysslade med....


I torsdags så firade vi födelsedag och då fick vi en jättefin eldkorg av syrran och det ska bli så härligt att få elda i den när det blir lyskväll!


   

Spänningen är olidlig!!!!!


Vi tog även den sista båtturen på min födelsedag, det önskade jag mig i present! Min önskan gick i uppfyllelese! Tack gulleTompan!

Vi stack ut i dimman men vad gjorde det, den var långt ut och vi bara kände den!


Hero förtjust och lite rädd...    

  Cesar börjar bli så modig...

       

Alla tre vovvarna bara älskar att åka båten och när vi går iland så är lyckan fullkomlig...vi landsteg på en klippa och lät hundarna busa och bada en stund innan vi åkte tillbaka!


   


Ja det var den veckan och det är bara att knyta ihop den här sommaren och säga att den varit fantastisk...har bara njutit och alla måsten har legat i botten på väskan! Nu plockar vi upp dem sakta men säkert!


Vädret börjar att bli lite svalare och det är väl skönt att det inte är lika varmt när man ska jobba...i lördagsnatt var det 23 plusgarder och vi käkade kräftor klockan tolv på natten. vi hade varit på köpmanberget och lyssnat på Boy A, det är Martins band. Det var helt svart och vindstilla, vi satt bara i linne och njöt...det gick att ha värmeljus ute utan att de slocknade!


  


Nu väntar sängen och sista hundrundan,i morgon jobbet och när jag kommer hem ska jag ta och titta in till alla er bloggisar...länge sedan det fanns tid till det!


   Dröm sött, natti, natti!     

 
 
Annika

Annika

17 augusti 2010 11:36

Så härligt att vara på läger och killarna har det ju urmysigt med damer på rummet :-) Det är dom ju inte vana vid i vardagslag så det blev väl fest för dem. Värmen kan ju knäcka även den bäste spårare och nåt litet att jaga emellanåt är ju inte helt fel även om matte river sitt hår ;-)
Vad härligt att åka ut på vattnet i dimman och dina bilder är ju så talande. Ser väldigt rofyllt ut även med tre hundar i en båt. Själv ska jag dra på mig regnkläderna för att ge mig ut i ett annat vatten en stund. Två goldenkillar behöver nog röra lite på sig. Ha det gott
Kramisar från Lund

http://www.gilbertfritiof.dinstudio.se

Kerstin

17 augusti 2010 14:28

Ha det så mysigt i regnet!

 
Lena

Lena

17 augusti 2010 17:52

Vad mysigt ni har det med en båtur.Grabbarna ser ut att stormtrivas i båten.Tjejer på rummet är trevligt för killarna.Cartier hade också tur på SM:et att ha två labtjejer på rummet.
Vi har så skönt ute nu.Kallare och högre luft.Rötmånaden är väl slut nu,så det klibbiga,fuktiga luften försvinner.
Sköt om er och ha det bra
Lena Cartier & Rippe

http://www.cartier.webb.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 4 februari 2022 00:47

Men det blev ingen uppdatering men kanske nu...Mycket har hänt! Återkommer men det är jag och vitpudlarna kvar ifrån den gamla Saltviksligan! I en handvänning kan allt förändras! Ta hand om er ??? Hero, Saga och Aslan är nu Änglahundar ??? Mi...

Av Kerstin - 16 april 2020 11:43

Så är jag tillbaka till Bloggen fast jag trodde aldrig jag skulle skriva. Otroligt mycket har hänt...väldigt många ledsna saker som jag inte tänker nämna nu . Roliga saker har oxå hänt! På återseende! ...

Av Kerstin - 2 januari 2018 10:43

Äntligen kan man få säga ut med det gamla och in med det nya...   2017 har inte varit ett år som varit gynnsamt för själ och hjärta...Vi har mist vår älskade Ramos och nu oxå den gamla trotjänaren Smooran eller Smöret som hon kallas. Jag trodde a...

Av Kerstin - 25 mars 2017 14:02

Vår älskade springare började i november att kräkas från och till. Många kräkningar sen uppehåll i 14 dagar och så höll det på. I januari tog vi kontakt med veterinär som började göra utredning på problemet.  Ont i magen hade han. Det togs prover och...

Av Kerstin - 5 februari 2016 17:23

Förra helgen var jag och mina hoffar på nosework hela helgen....superduktiga hundar och roligt värre. Aslan jobbade noga och visste exakt vad som förväntades, likaså Saga men det ska man ju förvänta sig eftersom hon hållt på lite mera (trots långt up...

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Skapa flashcards