Alla inlägg den 22 april 2012

Av Kerstin - 22 april 2012 18:26

Vi har funderat och funderat vad vi ska kalla bloggen nu när vi fått in en tjej i vår killiga flock...den heter nu Sagaskillar.bloggplatsen.se i alla fall tills vi kommer på nåt annat!

Vi har haft en härlig helg och den har gått i sömnens och hundträningens tecken...oj då visste inte att man kunde sova så mycket på en gång :)

Jag var på begravning i fredags och efter den så gick jag ut med alla hundarna i ett stormigt regnväder...huskig kröp jag ner i soffan med ett glas rött och somnade gott. Vaknade när tompan sa: maten på bordet...gick upp, åt, utfodrade och rastade hundar för att därefter sjunka in i soffan igen. Ja där kan man ju inte sova hela natten så det fick bli sängen till slut! Jag sov länge dagen efter och det var till slut en pigg promenad i stan som fick mig att orka vara vaken! Vi åkte till Ch och fikade och väl hemma så blev det promenader och soffan igen!

På kvällen igår så blev det olika aktiviteter för alla och Hero fick en uppletanderuta med tre saker...strålande duktig pudelpojke!

Idag bar det iväg till skogs och alla hundar + gubbe hakade på...vi träffade Katrin och Christina...pratade massor av hund och där fick Saga komma ut och bekanta sig med de som kommer att vara närmaste träningskompisar antar jag! Hon var så duktig...la ett frispår på ca 30m åt henne och i slutet låg det en massa gobitar idag! sakta tog hon sig fram...så duktig tjej:)

     

Lilla charmpluttan....


Ramos fick ett viltspår och han spårade noga, snabbt och målmedvetet, spåret var kringelikrokigt och han blev trött...duktig kille, det passar honom så bra med viltspår eftersom han inte gillar att plocka apporter...


       

Ja det gick med ett snabbt tempo och när det var klart så var det en nöjd och stolt kille....


Hero han fick springa i skogen och lukta på de andras spår och det var en härlig upplevelse för den lille svarte killen...han fick leka med bollar i skogen och det gillas!

 

 

Mattes fina bästa...endast 4 1/2 v (fotat av Mari uppfödare)


Etype fick oxå ett spår och den lilla gullgrisen fick ett viltspår idag och han bar hem den lilla klöven en bra bit innan han släppte för att nosa på nåt annat!


       

Duktiga killar...husse o Etype :)

Lilla gullpojken som har det lite jobbigt med ögonen just nu...det rinner och han blinkar med det ena ögat...om det inte går över så får vi åka till vetten!

Den här veckan blire klippkort där för Saga ska vaccineras, Hero ta tandsten åsså Typen som har problem med ögat...ska vi inte ta och kolla varför Ramos haltar när vi ändå är igång...


Nu ska jag ta och gå de sista vändorna innan jag stupar i säng, fasen tröttheten räcker över en dag till....


  Tjingeling tills vi ses igen!

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards