Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Kerstin - 30 augusti 2010 19:39

Det innebär att vi åter igen satt punkt på sommarens aktiviteter, vi har flyttat hem och det är på två sätt. Det är skönt att få varmvatten och innetoa...men man saknar friheten som det innebär att bo vid vattnet.

Hur som helst så hade vi i alla fall lyskväll i lördagskväll och det var samtidigt en liten urkultfest. Det var de som var med där som kom och käkade kräftor och lyste med oss...massor av marscaller i hela viken, det var så fint!


   

Det var riktigt kallt ute på lördan och vi var i valet o kvalet om vi skulle sitta ute eller inne...det blev inne, ganska trångt men finns det hjärterum så finns det stjärterum... Kräftorna smakade smaskens!


   

Ljuvlig och kylig kväll....


   

Det blir så mörkt när det är dags för det...allt blir som en svart vägg... det var tur att vi kunde elda och hålla lite värme.


   

Mysfaktor ....


På lördan var jag ut med vovarna för att aktivera dem lite. Hero fick leka med Jimmy och Ramos fick ett spår. Så var det en okoncentrerad Ramos igen som jagade råttor istället för att jobba. Han fick även kuta efter bollar och följa med oss ut och fika. Det är mycket nosande och pissande på den voven igen. han trippar när vi är ute och det går inte att slappna av en sekund.

Vi tog ett träningspass på fredagkväll och även mina vänner börjar märka att Ramos går igenom en förändring. Nu hade jag behövt mina pengar....Fast ibland är han som en filbunke som lullar efter en.


På lördagen hamnade jag i en poliskontroll...det var blåsa jag fick göra och det gör en alldeles nervös varje gång man blir stoppad. jag trodde att jag kört för fort men det hade jag inte och så var blåsningen ok oxå...men det fattade jag ju!


Så var det måndag igen och idag har jag en liten stresskula som vankar fram o tillbaka. I morgon är det sökträning som tur är.


Nu är det precis ett år sedan vi hämtade hem vår lilla älskling....  


   Må så gott tills vi ses igen! 

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards