Alla inlägg den 20 september 2011

Av Kerstin - 20 september 2011 09:42

Har snart varit hemma en vecka och det är sååååååå tråkigt! Förkyld, hostig och ont i halsen. Ska vara hemma idag men hoppas kunna återvända i morgon.

Vart tar hundträningen vägen, ja det kan man ju fråga sig...tränat lite sök har vi gjort och då fick Ramos o Hero följa med.

Hero fick hittafiggar och det är en fröjd att se den lilla duracellen flyga fram över ris o stubbar. Han tycker det är så skoj!!!!! Mycket duktig kille och helst det sista skicket som gick klockrent.

Ramos har jag backat bandet med men även höjt ribban. Delade upp momenten så han fick komma ut 2 gånger. Började med att han bara skulle springa ut till en synlig figge, bli belönad för att sedan springa till stigen (flying) och ut till nästa figurant. Det här gjorde vi eftersom han inte ens fattade att han skulle springa ut sist...det var inga problem den här gången....

Andra omgången han fick komma ut tränade vi markeringsövningar med fast rulle och det funkade så bra!!!!

Nu vet vi var vi har varandra igen...

Etype är en grävmaskin av det värsta slaget och när de skulle inviga nya hundhagen så låg han på sidan och grävde ner sig själv i en liten grop....


 ....och efteråt ser man ut på detta viset!

  Lilla söta lortgrisen...


Vi har även tränat lite lydnad i den nya hundgården som är färdig...snickarn fixade ihop ett hinder åt mig så nu kan jag sköta den träningen även här hemma.

Cesar fortsätter att vara superduktig och hur lyhörd som helst när vi är ute...det är så kul och enkelt att vara ute med honom...jag känner att man kan lita på honom. Han har fått jobba lite lydnad här hemm och jag introducerar uthoppet för honom nu....det gäller att hitta en balans när man ska belöna bara för om det blir för mycket så flipprar han ur...

   

Mellan Cesar o Ramos är det äkta kärlek...    

 

Det är underbart att se de tjala tillsammans...helt ljudlöst bara en massa rörelser! Gullepojkarna som trivs så bra med tillvaron.


På morgonen idag har vi haft rörmokaren här eftersom det inte funkar att få igång värmen så bra...tur man har tjockt o gosigt täcke...För nu är det höst på riktigt!

Ja nu bor vi härute och det är så skönt...ska fixa ett kort på huset när det blir tillfälle.

Nu ska jag äta frulle...ha en fin tisdag....ja jag ska titta in till alla som läser för annars slutar ni väl att titta in till mig!!!! Ska skärpa mig verkligen!!!!!


  Kram på er   


Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards