Alla inlägg under januari 2012

Av Kerstin - 6 januari 2012 18:32

Efter att det har varit hur deppigt som helst (inte bara vi utan även vädret) så vaknade vi idag med lite roligare tankar om framtiden. Cesar kommer alltid att vara vår förste lille gubbe som vi haft tillsammans och vi saknar honom hela tiden. Vi ser honom i varje skogsdunge och i varje liten vattenpöl och vi ler när vi tänker på hur galen han egentligen var  . Det kommer att ta tid men life must go on...Vill tacka för alla fina hälsningar vi fått!!!!


 

Cesar var med oss i tankarna...


 Vi sov länge idag och ingen hade lust att kliva upp, undrar hur det ska gå om 2 dagar...när vi äntligen kommit på fötter så drog vi iväg på en liten utflykt som vi alltid annars brukat göra. Härligt att komma ut, verkligen!

Vi tog med fika och vi lät hundarna rejsa som bara de kan. Ramos fick komma ut ensam och då passade vi på att låta honom springa i en budföring...gissa om han njöt!


 

Ramos springer med glädje...


Sedan var han bara hur galen som helst


       

Skönt att ha en hoffe somkan börja jobba igen....



Småplupparna de hade spel hela tiden. Typen han polimasar i vanlig ordning men ibland så vaknar det till en blixt i den hunden och då får Hero en liten kamp:)


             

Ja de hade det verkligen roligt idag...


Vi avslutade det hela med att matten o hussen tog en kopp kaffe med ett rosa hav som utsikt!


 


 

Vackert och stilla...


Ramos och jag gick en några kilometer på en skogsväg och oj vad de hade avverkat...det kan inte bara ha varit Dagmar det här...hjälp vad man kände sig liten!

 

*** Jag vill ha skogen kvar***


  Ses en annan dag:))))





Av Kerstin - 3 januari 2012 21:29

 

Cesar somnade in i dag 15.30 på smådjurskliniken. Han somnade in lugnt och stilla och nu kan han springa fritt i den skog som han älskade mest av allt och bada i sitt hav hur mycket han vill. Vi saknar vår underbare Goldenpojke så mycket och tårarna tar aldrig slut. Vi vet att vi gjort rätt men det känns så jobbigt!

Vi tackar Christina stenberg som hjälpt oss och stöttat oss idag, utan dig hade vi inte klarat detta!

  Seaprites Castillion " Cesar" vi älskar dig  


Av Kerstin - 3 januari 2012 09:55

...men nu har vi tagit ett beslut om hur vi ska göra med vår gode Cesar. Igår kom det riktiga beslutet efter att han bitit sin husse i handen när han skulle torka honom med en handuk... Cesar morrade till, husse fortsatte torka och andra gången så satt han fast i handen. Det var det som blev det avgörande för beslutet...om en hund kan bita den person som betyder mest av alla då kan han ju bita vem som helst och då skulle vi aldrig förlåta oss själva....

Jag har inte sovit en blund inatt utan bara gått igenom den tid vi fått med våre fine Gyllene gosse och den glädje han gett oss!


 

                         Cesar Vår fina goa gyllene gosse       

Av Kerstin - 1 januari 2012 17:02


Så har vi kommit till ett helt nytt år och nu ska vi försöka vänja oss vid det.

Nyårsafton firade vi med våra helt fantastiska grannar som hade fixat en underbart god middag, massor med dans, musiktävling och glada skratt.

När de körde sitt fyrverkeri så gick vi hem och var med hundarna...då fick Tv:n stå på hög volym och det var ingen av de som reagerade men de ska inte behöva vara ensamma en sån natt, Vi hade Tv.n på hela tiden och så hade vi lagt de i ett rum med bara ett fönster som var mörklagt...Hero stog i garderoben och käkade upp det godis som fanns i fickorna. När allt lagt sig så nattade vi vovvarna igen och gick tillbaka för mera dans och ståhej...Anette och jag vill gärna ha en stund för oss själva när alla gått hem så än en gång kan man säga att jag gick hem så sent att man kan säga att det var tidigt...det hade nästan börjat ljusna, fast bara nästan:)

Klockan 3 gick Tompan hem och när han kom hem så trodde han först att det stog ett rådjur vid bron men det var en vinthund som hade flytt från sitt hem. Den hade troligen sprungit över isen och den hade varit uppe på vår bro för vi har blodiga spår på den...stackars vovve som var borta över 7 timmar irrandes. Vi kunde ju inte ta in en hund till så Örjan bar hem den till sig men om han inte varit där så hade jag ju naturligtvis tagit hand om den lilla flickan! Via polisen så fick vi tag i ägaren och husse kom gråtandes av lycka och hämtade hem sin lilla ögonsten...




Lägger in gamla snöiga bilder, det var det här vi skulle göra hela denna vinter. Var är snön??? Lugn det blåser snöstorm ute idag så den kommer!



            
 


  

Vi ska ta tag i nya planer och försöka komma ut på någon tävling till sommaren.

Sökläger ska det få bli för det är så roligt...

Det här med viltspår kommer vi oxå att fortsätta med

Rally naturligtvis, det känns som att vi är lite ringrostiga på det mesta...

Igår tränade vi lite Ramos o jag men det gäller att skynda långsamt. Han har ju endast promenerat kortare sträckor sedan operationen, så det ska väl byggas lite muskler nu!Ska bli skönt att börja träna på riktigt!


Hej Hopp i Lingonskogen   


Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards