Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Heldagsutflykt

Av Kerstin - 29 april 2012 21:53

Ja det har vi haft idag...vi for hemifrån vid 11.30 och kom hem ca 8 timmar senare. Vi packade massor av matsäck och vi började med att åka på en skogsbilväg med vändplats i skogen. Alla vovarna fick komma ut och som vanligt så blev det pudlarna och Saga som fick komma ut tillsammans och Ramos ensam med oss. Det blir lite för tuffa tag än så länge för att jag vill släppa Saga med Ramos i skogen...Han har ju inga moderskänslor precis utan mest buskänslor, fast det är med kärlek de jagar varandra...men är rädd att de ska stöta ihop i full fart! Det är det inte värt! De ligger nära varandra numera när de sover och Saga börjar fatta att när vi ska sova så ska det vara lugnt!


 

Vi började i skogen och Kei följde med oss....


     

Ramos och jag tränade lite lydnad och det är så skoj att jobba med denne kille, han kommer alltid att vara min "one and only best boy" även om vi aldrig kommer att tävla!


 

Han fick även ett uppletande...


Alla hundarna fick komma ut en o en och Hero fick ett uppletande han med och snabbt hämtade han hem de fem grejor som låg i rutan.


   

Mycket duktig kille, man blir varm i hjärtat av att se denne lille kille jobba så bra...


Saga fick oxå komma ut och testa ett litet uppletande och se hon fattade på en gång vad det var frågan om...hon letade och sprang till matten med grejen.


     

Så duktig liten tjej...


   

Saga är så underbar liten tjej som man bara vill pussa på men det vill nog inte hon.... ångrar inte en sekund att jag tog beslutet!


 

Duktig liten kille som har mysfaktor nr 10:)


Efter att alla vovvar fått komma ut, även Etype fick vara lös idag och tänk att idag blev det bättre, han kom när vi kallade...lillfiluren där. Då bytte vi ställe och gick ner till havet, nu fick Ramos stanna i bilen och vi andra tog tog fikakassen och gick några 100 m...


   

Det var så otroligt vackert och härligt idag...


 

Hero njöt i fulla drag av sin dag...


 

Saga var så trött att hon la sig i vattnet mellan stenarna och drack...


Därefter blev det fika för de tvåbenta och mat för de fyrbenta....


När vi kom tillbaka till bilen tog jag Ramos för en promenad men då hade han ingen lust att gå ifrån flocken så den blev väldigt kort...dessutom var han halt igen:( In i bilen sen så stack vi vidare till Kuggören för lite fika IGEN...Ramos fick komma ut och jag borstade ur all underull...jisses vad ull det blir! Läre bli några vändor till antar jag!

Vi avslutade dagen med att åka på sökträning med brudarna...idag fick den Svarte springaren vila eftersom han redan jobbat så mycket så på söket blev det bästa Etype som fick komma ut och hitta 2 figgar...gullgubben är så otroligt söt och gullig. När han väl fattat att det låg folk i skogen så blev han superglad! Avslutade med att Saga fick komma ut och hälsa men det blev för mycket för henne med mycket folk och hundar som skällde, tror hon var lite för trött, gör om det en annan dag!


Sen begav vi oss hem igen och då kändes det helt rätt att besöka Restaurang Ming för att köpa lite hämtmat...nu har lugnet lagt sig och vi laddar för en ny dag i morgon!


Fasen vilken härlig dag vi haft idag....vad skulle man göra utan sina fyrfotingar...vilket tråkigt liv det skulle bli!


 

Saga o Ramos...lite lika är de allt :)


  Nu säger vi bye bye till april...ha en mysig Valborg därute:)




 
 
Annika

Annika

30 april 2012 12:32

Ni har det underbart och era hundar bor i paradiset när de bor hos er. Lilla Saga är bara hur söt som helst <3 Förstår att hon får många pussar.
Ha en skön valborg och första maj
Kram

http://www.gilbertfritiof.dinstudio.se

 
Marie JB

Marie JB

1 maj 2012 16:26

Jag blir också varm i hjärtat och sitter här och ler när jag läser om lille Hero och ser alla fina bilder :-)
Saga ser underbar ut!!! De andra med såklart, men man har ju alltid sina "favvos" :-P
Kram Marie

http://www.smartchoice.nu

Kerstin

3 maj 2012 18:45

Ja Hero det är en stor hund i en liten kropp...så himla glada är vi för att vi har honom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 4 februari 2022 00:47

Men det blev ingen uppdatering men kanske nu...Mycket har hänt! Återkommer men det är jag och vitpudlarna kvar ifrån den gamla Saltviksligan! I en handvänning kan allt förändras! Ta hand om er ??? Hero, Saga och Aslan är nu Änglahundar ??? Mi...

Av Kerstin - 16 april 2020 11:43

Så är jag tillbaka till Bloggen fast jag trodde aldrig jag skulle skriva. Otroligt mycket har hänt...väldigt många ledsna saker som jag inte tänker nämna nu . Roliga saker har oxå hänt! På återseende! ...

Av Kerstin - 2 januari 2018 10:43

Äntligen kan man få säga ut med det gamla och in med det nya...   2017 har inte varit ett år som varit gynnsamt för själ och hjärta...Vi har mist vår älskade Ramos och nu oxå den gamla trotjänaren Smooran eller Smöret som hon kallas. Jag trodde a...

Av Kerstin - 25 mars 2017 14:02

Vår älskade springare började i november att kräkas från och till. Många kräkningar sen uppehåll i 14 dagar och så höll det på. I januari tog vi kontakt med veterinär som började göra utredning på problemet.  Ont i magen hade han. Det togs prover och...

Av Kerstin - 5 februari 2016 17:23

Förra helgen var jag och mina hoffar på nosework hela helgen....superduktiga hundar och roligt värre. Aslan jobbade noga och visste exakt vad som förväntades, likaså Saga men det ska man ju förvänta sig eftersom hon hållt på lite mera (trots långt up...

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards