Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Kerstin - 25 juli 2010 16:09

Idag regnar det här och det känns faktiskt ganska skönt att det blivit lite klarare luft...Nu behöver man ju inte känna att man måste vara ute utan att lägga sig under täcket och kura ihop sig är oxå mysigt! Det vill man ju inte så gärna när det är strålande sol.

I veckan som varit har vi faktiskt varit ute och åkt båt. Vi åkte till Olmen en dag, hade fika med och så satt vi där och bara njöt! helt underbart, på vintern åker vi till skogen via bil nu får det bli båt...helt perfekt att släppa hundarna på en ö...de kan ju inte försvinna precis!


  


Det var lite knökigt att ta sig iland men vi hittade en plats till slut och när jag hoppade iland så gjorde Hero lika som matte...stollhund...han satt fast i båten för att vi skulle slippa detta. Jag vill komma iland först!

Hero hade flytväst på och låg fram i fören och simmade båten iland...smart sätt, man kanske ska låta alla hundarna hänga på utsidan för de kan de ju dra oss iland tillsammans..hahaha   


Husse hittade en mysig sten att sitta på...vi fikade medans vovarna badade..

 

Ramos stack upp i skogen och hittade en riktigt god pinne...


Cesar gick och fiskade så gott som hela tiden...massor av småfisk, han fick napp ibland! 


Ramos badade till magen ungefär...det är ca 15 meter djupt lite längre ut! 


Det gäller att ha tungan rätt i mun.....  


Dags att åka hem......

                


På torsdagnatten vaknade vi av att det stampade på bron...vi flög upp och tänkte" hjälp det kommer någon" snabbt på med kläder och upp för att kolla!

Hundarna var totalt galna, de for runt och skällde, skällde och skällde....helt plötsligt så satt alla tre i myggfönstret som vetter mot hundhagen. I hagen lät det som grisar som skulla forslas in i en slaktbil...dödsskrik...helt plötsligt så ser jag ngt randigt! Det är två grävlingsungar som av misstag kommit in under vårt hus och på något sätt tagit sig in i hagen...de var helt hysteriska och jagade varandra och slogs som bara den...troligen en överloppsgärning!

Vi sprang ut för att öppna men helt plötsligt så blev det tyst, de hade hittat ut själva!

Inne däremot blev det inte tyst på ett bra tag...Hero var helt galen bara han hörde minsta lilla ljud, det blåste jättemycket. Han vart nog rädd av situationen, lillhjärtat höll på att hoppa ur kroppen!

Nu är han nog lite mörkrädd för han skällde lika natten efter så fort han hörde något ljud! Vi fick stänga in oss i vårt lilla sovrum och stoppa ner plutten under täcket...då blev det tyst!


  

Dagen efter så måsta hagen undersökas mycket noga....pinkas in och ställas till rätta...tre alldeles tysta smög omkring!

Vilken grej och vilket liv...måsta gå till grannen för att kolla om de hört något! Närmsta hade funderat vad som stog på! Undra på det!


  


  Igår fick jag ett tråkigt sms...Ramos mamma Hera fick somna in 9 år gammal!   


Jaha så var då den här helgen över, igår var vi på fest, vi hade picknick hos grannen. Vi tog med Ost kex och vin och bjöd dem på det! Idag är det väl tur att det regnar!


   Ha en helt underbar ny vecka!

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards