Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Kerstin - 25 mars 2012 18:57

Ja nu har äntligen den sköna sommartiden startat, fast är våren riktigt här nu...jag tror det i alla fall. Såg faktiskt tussilago idag. Vaknade i morse med en massa ny energi.

Jag tog Etype och Ramos med mig till stan och startade dagen med en promenad runt stan med Typens kurs. Han är ju bara för underbar den lille vite gossen. Första skrek han av glädje när han såg de andra deltagarna. Det är inget litet skrik utan man får verkligen ont i öronen...När den första glädjen lagt sig så blev det lugnt. Etype är orädd och verkligen nyfiken på livet, han fick idag vara stöd för en Leonbergertjej som tyckte att stan var otäck. Etypes glädje smittade av sig och den lite rädda tjejen blev nyfiken hon med till slut! Vi promenerade ca 1,5 timme och det blev även en inkallning mitt i centrum  


  

Nyfiken Etype som tycker livet är underbart!


 

Etype för över positiv energi till sin kompis....


Efter stadspromenaden plockade jag ut Ramos och tog även ut han på en stadsrunda, det fick bli dagens träning...inte var dag vi möter okända hundar, nunnor, rullstolar, barnvagnar mm...Ramos skötte sig helt perfekt. Tyvärr så gillar han inte de som bor på vår gata lika mycket...han sneglar fortfarande mot huset där Frasse bor, han har ju hoppat på honom ca 5 ggr och det glömmer han inte! Nu bor ju den hunden här bara ibland men det vet ju inte Ramos!


Den här helgen har bestått av en hel del hundträning...på fredan så träffade jag Christina o Katrin. C hade lagt viltspår så när jag kom från jobbet var det bara att gå spåret. Vilken lyx, tack så mycket :)Det gick så bra, Ramos hittade slutet och han spårade riktigt bra och han blev trött...härlig lugn fredagkväll fick vi! På lördan tog jag Hero o Ramos med mig till mo för lite rally och lydnadsträning... Jag tog ut Båda killarna på rallyt och sedan tränade jag ställande. läggande och stå. Även lite apporterin hann vi med och tänk att killen kom in och satte sig fot med apporten i munnen...helt otroligt! Nu när vi ska sluta! Det blev en lugn lördagkväll med :)

Tre dagar med hundträning fick avsluta en ordentligt jobbig vecka med en sjuk gubbe (som nu mår bra), gröt som kokat över, trasig bil och en massa stressande hit o dit...

Våren är verkligen här nu och havsisen är på väg bort, även vår lilla vik är snart isfri....snart är det påsk!

I morse tog vi en härlig promenad runt udden och hoppade lite på våra kära stenar...


 

Härligt hav med massor av sjöfåglar...


 

Ramos passade på att bada en dag den här veckan och det var helt otroligt som den badkruka han är...2 gånger var han i och han tom simmade!


Nu var den här helgen till ända...hoppas nu på en lugnare vecka den som kommer nu!


   Ha en bra vecka och ta vara på din dag   



Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards