Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Kerstin - 30 mars 2012 18:58

Nu har det gått en arbetsvecka igen och det är skönt att veckorna går fort så det får bli lite lediga dagar...just nu vill jag bara ha ett jobb och det är bara med mina hundar. Älskar att vara ute med dem i skog och mark, finns inget njutbarare...ja nu trivs jag sååååååååå bra på mitt jobb men trivs naturligtvis ännu bättre med mitt hundjobb och tur är väl det!

Apropå jobb så har jag blivit utkastad i rymden igen och har ingen aning om vart jag ska jobba till hösten, känns inte kul utan bara tungt, men men det löser sig nog även om det just nu känns skit!

Eftersom vi drabbats av hjärtinfarkt i familjen så känns det ganska jobbigt att åka hemifrån, en viss oro gnager en hela tiden. Som toppen på det redan hala isberget så avled en mycket omtyckt arbetskamrat i veckan och det har ju inte gjort saken lättare... det påminner en dock om att man ska leva i nuet och vara rädd om varandra och det man har! 

Så kom då denna dag med avslappning på programmet och vi startade med att åka till Hörneudde på en skön skogs/havspromenad. Ramos och jag drog iväg och det var så kul att vara ute och bara strosa...hoppa upp på stenar, jaga åh leverera bollar, lukta på alla skogens dofter...


Hopp upp på stenen....

   

Heros första bad...


Igår la vi ett täktspår och det roliga var att jag glömde mina apporter hemma så då fick det bli en massa roliga saker i spåret istället...Bollar åh handskar men det gick bra det med!


Snart är Mars månad slut och man kan summera den som att vi kan glömma den, i alla fall vissa delar...snart är det påsk och det ser vi fram emot.



  Nu är det äntligen fredag!!!!!    

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards