Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Kerstin - 26 februari 2011 18:19

I morse fick vi sova lääääääänge...vaknade först till vid 8-tiden av att hundarna klev upp i sängen. Sov nu killar eller killen (Ramos) ska man kanske säga om man ska vara rättvis, de andra sover hur länge som helst!

Vips så var klockan 10.10, oj det var länge tyckte jag i alla fall för att vara en hoffe.   

När man kom ut så ville det komma vårskrik   ur munnen...men uppfostrad som man är så fick det bara skrika inombords. Solen sken och det var plusgrader, det blåste inte ens. Underbar känsla....den kunde ingen ta ifrån en!


  


Efter frukost och morgonrastning så stack jag och de två svarta iväg på lite rallyträning. Det var Majlis/Crazy, Katrin/Jimmy o Joy åsså jag och de mina som tränade...det var/är så kul!

Hero var lite för mycket på idag...han hoppar och skuttar av lycka de tillfällena, man får ju komma ihåg att han inte är så stor ännu...lillbubben!

Ramos gick strålande fast han inte varit med på ngn kurs...vi har tränat ute på promenader och det är ju det som är det fina i kråksången, man kan träna de här momenten var som helst! Det är ju så enkelt att tänka en bana i huvet och ta sikte på ett träd eller en snöklump...vad som helst!


Efter rallyt, fika och en massa roligt surr så tog jag ut killarna på träningsbanan och körde lite ställande, läggande samt en massa bollek...

Nu har jag tre roliga aktiviteter att se fram emot i vår...rallyhelg, ridhusträning och så ska jag ju på Hoffeträff i Gävle...men det bästa av allt är att det är skitiga vägar ute och vet ni vad... jag tar gärna skitiga hundar just nu.


Min mamma ringde idag och berättade att min lilla faster som jag brukar åka till har hamnat på sjukan...hon är så deppad för att gamla kissen har dött så nu verkar det som att hon själv gett upp. Tänk att ett djur kan betyda så mycket! Vi får se om det blir till att åka ner till Örebro när vi har sportlov!


Vi har just ätit god mat, betalat månadens räkningar så nu är det bara slappan som väntar....


      Önskar er alla en skön lördag! KRAM

Presentation


I den här bloggen får du träffa våra fyrfotade vänner och oss...välkommen att ta del av vår vardag!
Tassa gärna in till vår Hemsida Saltvikshundarna

Mina älsklingar

  Rip 3/1 2012   

Seasprites Castillion " Cesar"

 

        

Animando Brahms "Ramos"

 

            

Smatchoise Hero Anytime

"Hero" 

 

    

Queen Cobras white E-Type, "Etype" 

 

 

Brukshoffets Dronning Christina " Saga" 

 

Queen Cobras White Elvis,  "Elvis"

 

  Hamostis Irovar av Geirur

Aslan 20150222

 

  

Smooran "Smöret"

 

  

Ziggy Stadust "Zigge"

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Dagens väder

Julhälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards